FIT FOOD II
OWSIANKA NA MLEKU
Zagotuj około dwóch szklanek wody i dodaj szklankę płatków owsianych (więcej lub mniej, w zależności jak duża ma być porcja), najlepiej górskich. Gdy już cała woda odparuje wlej mleko (ta ilość także zależy od Ciebie). Dodaj łyżeczkę miodu, lub dwie łyżeczki brązowego cukru. Ja do smaku dosypuje parę migdałów lub pokruszonych orzechów. Taki sposób na owsiankę zajmie Ci powyżej pięciu minut.
gotuj przy: Bovska - Kaktus
gotuj przy: Bovska - Kaktus
chyba przekonałaś mnie do owsianki, tak smakowicie wygląda!:>
OdpowiedzUsuńFajny przepis. Codziennie jem owsianki, ale nie używam do nich mleka, wolę je robić na wodzie z owocami, orzechami itd ;)
OdpowiedzUsuńblog Przygody-Mileny.blogspot.com
Prawie codziennie jem na śniadanie owsiankę. :) Moimi ulubionymi dodatkami są borówki oraz żurawina :)
OdpowiedzUsuńhttp://mademoiselleviki.blogspot.com
Uwielbiam owsiankę :)
OdpowiedzUsuńMasz ciekawy blog i bardzo fajny wygląd :)
http://my-natalias-place.blogspot.com/
Bardzo lubię jeść owsiankę , a ten pomysł wydaję się smaczny :)
OdpowiedzUsuńrasberrrt.blogspot.com